top of page

Wie ik ben

Wie ben ik?

Mijn naam is Bianca Kwast en ik ben 32 jaar. Geboren in Den Helder. Even een uitstapje gemaakt naar Anna Paulowna voor een jaar of vijftien. Maar inmiddels woon ik nu vanaf mijn zestiende weer in Den Helder en heb ik mijn leven hier opgebouwd met sport, vrienden, familie en woon ik samen met mijn leuke vriendin Sarah Wilms. 

Altijd al ben ik gek geweest van sport. Zelf voetbal en tennis ik al van kleins af aan. Maar de wintersport vakantie in Oostenrijk vond ik ook altijd erg leuk. Ik heb daar mijn diploma gehaald als skilerares. Tevens heb ik daar drie maanden gewoond om skiles te geven aan kinderen en volwassenen. 


Toen ik terugkwam van dat avontuur wist ik niet goed wat ik wilde. Qua werk was ik al jaren zoekende naar de juiste baan. Steeds terug naar een functie in de sport of administratie, en ook het lerares zijn bleef mij aanspreken. Een combinatie daarvan zou geweldig zijn. 

Drie jaar geleden heeft Zeemacht mij de mogelijkheid geboden om de opleiding tennisleraar A te kunnen volgen. Toen ik werd toegelaten tot de opleiding ben ik gelijk gestart met mijn eigen bedrijf: B.K. Racketsport. En dat is dan ook gelijk een droom die uitkomt. Inmiddels heb ik mijn tennisleraren-diploma gehaald en geef ik ongeveer 20 uur les in de week aan zowel kinderen als volwassenen. 


Met mijn tennisschool verzorg ik leerzame en leuke tennislessen. Plezier staat voorop. Het leren van nieuwe vaardigheden en vooruitgang boeken is daarbij een belangrijk doel. Als tennisleraar ben ik betrouwbaar en kom ik mijn afspraken na. 

bottom of page